Ga naar de inhoud

Over ons

Ontdek Het Verhaal Achter Lovely Braids

Onze Passie voor Haarverzorging

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in hoge kwaliteit extensions en wefts, van 100% human hair. We merkten dat onze klanten behoefte hadden om eens iets anders te doen met hun haar. Niet alleen in het dagelijks leven maar ook tijdens speciale gelegenheden.

We begrijpen dat het stylen van haar, vooral vlechten of opsteken, behoorlijk tijdrovend kan zijn. Voor klanten met extensions of wefts wordt het nog uitdagender, omdat ze niet willen dat de aanhechtingen zichtbaar zijn. Daarom hebben we nagedacht over een eenvoudige oplossing die voor iedereen geschikt is: de gevlochten haarband. Zo is Lovely Braids ontstaan.

Onze achtergrond

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in hoge kwaliteit extensions en wefts, van 100% human hair, zie www.verlengjehaar.nl. We merkten dat onze klanten behoefte hadden om eens iets anders te doen met hun haar. Niet alleen in het dagelijks leven maar ook tijdens speciale gelegenheden.

We begrijpen dat het stylen van haar, vooral vlechten of opsteken, behoorlijk tijdrovend kan zijn. Voor klanten met extensions of wefts wordt het nog uitdagender, omdat ze niet willen dat de aanhechtingen zichtbaar zijn. Daarom hebben we nagedacht over een eenvoudige oplossing die voor iedereen geschikt is: de gevlochten haarband.

 

Het vinden van een haarband van mooie kwaliteit, vergelijkbaar met onze extensions, die ook betaalbaar is en verkrijgbaar in talloze kleuren, was een uitdaging. Na uitgebreid zoeken hebben we eindelijk de Lovely Braids haarbanden ontdekt. Deze haarbanden hebben we grondig getest en gebruikt, en we zijn enthousiast om ze nu in ons assortiment op te nemen!

Ontdek de perfecte mix van kwaliteit, betaalbaarheid en veelzijdigheid met onze LovelyBraids haarbanden, de ideale aanvulling voor elke look, zowel in het dagelijks leven als op speciale momenten.