Ga naar de inhoud

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden van zijn gebaseerd op de wet ‘Koop op afstand’

    Algemeen & Garantie

 1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat.
 2. Alle vermelde bedragen op deze website zijn in euro’s inclusief BTW, tenzij expliciet anders vermeld.
 3. Lovely Braids is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor één of meerdere wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen.
 4. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling.
 5. Al onze producten zijn meestal uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde producten onverhoopt niet meer voorradig zijn, worden deze gecrediteerd en dient u dit opnieuw te bestellen. Wij houden niets in backorder.

   Betaling & Levering

 1. Wij accepteren alleen de volgende betalingsmethoden: IDEAL.
 2. De bestelde producten worden conform de door u bij de bestelling aangegeven verzendmethode verstuurd. Het is helaas niet mogelijk om te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen. Wij leveren niet op rekening.

   Omruilen & Retouren

 1. Omruilingen en retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website te worden aangemeld. Niet of te laat aangemelde retouren zullen niet worden geaccepteerd.
 2. U kunt uitsluitend ruilen of retourneren indien u deze in de originele, gesloten verpakking aan ons terug laat bezorgen.
 3. De verzendkosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening tenzij er een leveringsfout is gemaakt door Lovely Braids.
 4. U blijft bij een retourzending tot daadwerkelijke ontvangst van de goederen door Lovely Braids te allen tijde verantwoordelijk voor deze goederen.
 5. Indien u geen vervangend product wenst, zullen wij binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. 
 6. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de producten:

– beschadigd zijn.

– niet in de originele verpakking retour zijn gestuurd.

Alleen artikelen die ongeopend en ongebruikt zijn kunnen geruild of geretourneerd worden.

Privacy & Algemene klachten

Lovely Braids zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. 

Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken, behoudens waar dat nodig is om de bestelling uit te voeren.

Klachten van welke aard dan ook jegens een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren.

Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de wet ‘Koop op afstand’ van toepassing.